Your Talent Account

Waarom heb je een account nodig?
Om je aan te kunnen melden voor een activiteit of evenement heb je soms een account nodig bij ons. Dit account wordt beheerd door CBW Edam-Volendam.

Met één account kun je jezelf nu gemakkelijk aanmelden voor meerdere activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muzieklessen, de timmerclub, de schaakclub, turnen en danslessen.

Je hebt alleen een account nodig bij ons indien het mogelijk is om je in te schrijven voor een activiteit. Als dit het geval is zie je een oranje button genaamd “Inschrijven” rechtsonder bij de activiteit.

Als je al eerder een account hebt aangemaakt op de CBW of Kansrijk website, dan hoef je geen nieuw account aan te maken. Je kan met hetzelfde e-mail adres en wachtwoord ook inloggen op de Your Talent website.

Welke informatie hebben we van je nodig?
We vragen je om je voor- en achternaam, je geboortedatum, je postcode, je woonplaats en je e-mailadres. Deze informatie is nodig zodat de organisatoren van de activiteiten weten wie zich hebben aangemeld, hoe ze indien nodig in contact kunnen komen met je, of je inwoner bent van de gemeente Edam-Volendam, en zodat je kan inloggen in je account.  

Je kan ook eventueel een telefoonnummer en een bankrekeningnummer invullen. Het bankrekeningnummer is nodig omdat deelname aan sommige activiteiten geld kost.

Alleen de ouders en/of verzorgers van een kind hoeven een account aan te maken bij ons. Aan dit account kun je je kinderen toevoegen zodat je deze in kunt schrijven voor activiteiten. Voor eventuele vragen hierover kun je ook contact opnemen met CBW Edam-Volendam via info@cbwedamvolendam.nl of telefoonnummer 0299-363328.