Stakeholders partners

Over Alliantie Kansrijk

Partners/stakeholders

Gemeente Edam-Volendam
De Gemeente Edam-Volendam is de opdrachtgever van de alliantie kansrijk. In opdracht van de Gemeente zorgt Kansrijk Edam-Volendam ervoor dat de jeugd weet wat er te doen is qua activiteiten in de gemeente. Ons doel is om te activeren en te verbinden. Middels leuke creatieve, sportieve en allerlei andere soorten activiteiten kunnen kinderen van allerlei achtergronden binnen de gemeente samenkomen en een plezierige actieve jeugd beleven.

Sport-Koepel
Sport-Koepel is een van de twee onderdelen die de Alliantie Kansrijk vormen. De Sport-Koepel heeft als doel om jongeren letterlijk in beweging te brengen. Zo werken we samen aan een gezonde ontwikkeling van onze jeugd. Sport-Koepel werkt hierbij nauw samen met gemeenten, scholen, stagiairs, verenigingen, vrijwilligers en inwoners.   

Centrum voor Jeugd en Gezin
Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin kun je terecht met al je vragen over het krijgen en hebben van kinderen, opvoeding en vele andere vormen van ondersteuning voor uw gezin. We werken nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin om het welzijn van onze jeugd te verbeteren.