Hunted Middelie

Na onze edities in Volendam, gaan we ook Hunted spelen in Middelie! Ben je niet bekend met Hunted? Hier een korte uitleg over hoe het werkt:

Er zijn 2 groepen: boeven en politie. De boeven krijgen foto’s te zien van plekken ergens in Middelie. Hierbij moet er gezocht worden naar deze plekken, als de boeven deze plek hebben gevonden moeten zij een selfie maken op deze plek. Zodra deze plek gevonden is krijgen de boeven een letter, deze letter vormt een woord, dit woord is de locatie waar de kinderen als laatste heen moeten.

De politie start op een andere plek dan de boeven. De politie gaat proberen te achterhalen waar de boeven zijn. Zodra de politie de boeven heeft gevonden moeten zij een foto maken van de boeven. Is dit gelukt dan krijgt de politie 2 letters.

Beide partijen starten op andere locaties. De begeleiders zitten in een groepsapp hierin, worden de foto’s gedeeld die de boeven maken. De politie kan daardoor achterhalen waar de boeven ongeveer zijn. (deze foto’s worden na de activiteit allemaal verwijderd.)

Wanneer: 21 juli & 28 juli van 13:00 tot 14:00
Waar: Schoolplein Middelie is het verzamelpunt
Leeftijd deelnemers: 8 tot 12 jaar
Inschrijven is niet nodig!

Ook interessant…

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...