Esports Toernooi

Beste FIFA Fans, Ouders en Spelers,

Ben jij de beste FIFA speler van de gemeente Edam-Volendam?! Meld je dan vóór dinsdag 24 Maart om 11:30 aan via de volgende link:https://kansrijkedamvolendam.nl/inschrijven/?activityID=380

Samen met onze partners de Sport-Koepel, RKAV Volendam, FC Volendam en EVC organiseren wij het grootste online FIFA toernooi ooit gehouden in de gemeente Edam-Volendam! Aanmelden voor het toernooi kan tot 11:30 uur op 24 maart 2020. Er is plek voor maar 128 deelnemers, dus wees er snel bij!  Als je 1 van de deelnemers bent, dan krijg je dinsdag om 13.00 jouw link naar het toernooi. Het toernooi wordt online gehouden via de Edam-Volendam Discord Server. De winnaar van het toernooi wint 2 PIZZA’S die thuis worden bezorgd binnen de gemeente.

Starttijd: 13:30
Eindtijd: 18:30 

Ben je uitgeschakeld? Blijf gewoon op de server om elkaar uit te dagen en te trainen voor misschien wel nieuwe toernooien.  

Voordat we beginnen: Zorg dat je Playstation 4 en FIFA20 is ge-update voor dat toernooi begint. Sluit je PS4 aan op een netwerk kabel. Overleg met je ouders voordat je deelneemt aan het toernooi. De regels van het toernooi kun je vinden op de Discord server.

Wij zien je graag bij de aftrap!

Team Kansrijk.

Ook interessant…

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...