Ons vakantieprogramma!

Bekerbril Voetbal

dinsdag 20 juli van 13:00 tot 15:00 uur op het Cruyff Court (Schoener)
We spelen een normaal potje voetbal. Alleen krijgen we er tijdens dit wedstrijdje een extra uitdaging. Iedere speler krijgt namelijk een Bekerbril op. En in tegenstelling tot een gewone bril, zorgt deze Bekerbril er juist voor dat je minder kunt zien. Probeer op deze manier maar eens een potje te winnen!
Je hoeft je niet in te schrijven!

Circus Zomerkamp

dinsdag 20 t/m donderdag 22 juli van 11:00 tot 15:00 uur in De Singel Edam
donderdag 22 juli eindigt ca. 15:30 uur i.v.m. de eindvoorstelling; bij mooi weer oefenen we buiten bij De Singel Edam!
Naast onze Circusschool in PX hebben we ook de circus driedaagse in de zomervakantie. Ontdek jouw circustalent! Wil je leren jongleren, koorddansen of borden laten draaien? Rijden op eenwieler, lopen op de grote bal, wees een clown, je mag van alles uitproberen.Op de derde dag hebben we een groot optreden voor alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en buren, natuurlijk volgens alle coronamaatregelen.
Schrijf je hier in: https://kansrijkedamvolendam.nl/inschrijven/?activityID=529

Sportend de Wereld Over

donderdag 22 juli van 13:00 tot 15:00 uur op het Cruyff Court (Schoener)
Ieder land en werelddeel heeft sporten en spelletjes die daar veel gespeeld worden. We gaan kennis maken met 5 van deze spelletjes! Eén voor elk werelddeel. O.a de spellen Kickball uit Noord Amerika en Kudoda uit Afrika Leeftijd deelnemers: 6-8 jaar & 8-12 jaar.
Je hoeft je niet in te schrijven!

Subway Surfers Challenges

dinsdag 27 juli van 13:00 tot 15:00 uur op de parkeerplaats van Sporthal Opperdam
Deze leuke beweegactiviteiten die in tweetallen wordt uitgevoerd, is gebaseerd op het spel Subway Surfers. In het spel zitten 6 uitdagingen die steeds moeilijker worden. De kinderen bewegen zich tijdens de Challenge voort op een skateboard of een verhuisplank. Eén van de kinderen duwt, terwijl de ander de uitdaging probeert te volbrengen. Wanneer dit lukt, strepen ze de uitdaging af op hun Subway Surfer kaart.
Je hoeft je niet in te schrijven!

Fiësta Tropical

donderdag 29 juli van 13:00 tot 15:00 uur op de parkeerplaats van Sporthal Opperdam
Hoe speel je Fiësta Tropical? Fiësta Tropical zegt het eigenlijk al, we gaan spellen spelen die gebaseerd zijn op zon, zee en strand. Het wordt een activiteit vol leuke spellen waarbij er in tweetallen of alleen onderlinge wedstrijden gespeeld worden. Uiteraard mikken we op de Fun Factor tijdens deze middag activiteit en hopen jullie allen te mogen verwelkomen. Onderstaand een lijst met spellen die er gespeeld zullen worden: Spel 1: Doe de Limbo; Spel 2: Schatvissen met je tenen; Spel 3: Strandbal run; Spel 4: Drop de strandbal; Spel 5: Hoela Hoop Octopus; Spel 6: Tropisch Fruit happen; Spel 7: Strandbal schieten.
Je hoeft je niet in te schrijven!

Ook interessant…

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...