Deze Week in het OntdekLAB Bibliotheek Volendam

Ook deze week is het OntdekLAB weer open. Kom ons bezoeken in de Bibliotheek van Volendam. We hebben deze week de volgende activiteiten op de agenda staan:

LegoLAB: 15 juni van 16:00 tot 17:30
De dozen LEGO WeDo, Spike en Mindstorms staan voor je klaar. Als je nog kennis moet maken met programmeerbare LEGO krijg je van ons een introductie. Als je al bekend bent met één van deze sets kan je direct beginnen en jouw fantasie de vrije loop laten. Wij kunnen altijd helpen met vragen.
Voor stapelaars en doorpakkers van 7 t/m 17 jaar. Deelname is gratis. Wil je zeker zijn van een plekje, vul dan het aanmeldformulier in.https://www.bibliotheekwaterland.nl/Ontdeklab/aanmeldformulieren/aanmeldformulier-legolab-bouwen-maar.html

OntdekLAB: 17 juni van 15:30 tot 17:00
Op de OntdekDag bepaal jij zelf wat je in het OntdekLAB wilt gaan doen. Filmen, bouwen, ontwerpen, programmeren, het kan allemaal! We hebben veel materialen waarmee je aan de slag kunt gaan. Je kunt bijvoorbeeld gaan bouwen met LEGO WeDo of Mindstorms, een eigen game programmeren met Scratch, fotograferen voor de Green Screen of een 3D ontwerp maken én printen. Maar we hebben ook VR brillen, robots en Micro:bits paraat.

Jij bepaalt dus wat je wilt gaan doen, en wij staan klaar om je te helpen. Voor avonturiers en padenbaners van 7 t/m 17 jaar. Deelname is gratis. Meld je aan:
https://www.bibliotheekwaterland.nl/Ontdeklab/aanmeldformulieren/aanmeldformulier–ontdekmiddag-.html

Ook interessant…

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...