De PX Muziekfabriek

Wil je graag leren een muziek instrument te spelen, maar weet je nog niet welke? De PX Muziekfabriek is dan misschien wel wat voor jou. De Muziekfabriek is een verzamelnaam voor alles wat binnen PX te maken heeft met muziek, een muzikaal platform voor bands en muziekleerlingen. Iedereen die dus graag iets wil doen met muziek, zoals b.v. les nemen (zang, gitaar, bas, piano of drums), of in een bandje spelen, kan hier terecht.

Het is altijd mogelijk een proefles te volgen. Een proefles is een gratis introductie les van 30 minuten en is een goede manier om te kijken welk instrument bij je past. Tijdens een proefles ervaar je hoe een normale les in z’n werk zou gaan. Het maakt niet uit met welk niveau, leeftijd of ervaring je de introductie les instapt. Net als de reguliere lessen wordt de proefles individueel gegeven. Voor een proefles heb je verder niets nodig. De proefles wordt gegeven in de popstudio’s van de PX, waar ook de reguliere lessen worden gegeven. Een proefles wordt gepland met de desbetreffende docent.

Een oriëntatie cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur, en kost €50,- in totaal.
Vervolgcursussen zijn lessen van een half uur, en kosten €16,- per les en €2,50 per maand voor lidmaatschap aan de Muziekfabriek.

Ook interessant…

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...