De Muziekfabriek

Wil je graag leren een muziek instrument te spelen, maar weet je nog niet welke? De PX Muziekfabriek is dan misschien wel wat voor jou.

Bij de PX Muziekfabriek leer je verschillende instrumenten te bespelen, en de fabriek is er voor iedereen! Jong, oud, ervaren, onervaren, het maakt niet uit. We hebben een leerlijn ontwikkeld waar je vanaf verschillende niveaus in kunt stromen. Heb je nog nooit een instrument aangeraakt? Dan kan je beginnen bij onze oriëntatiecursus. Daar kan je snuffelen aan verschillende instrumenten en na de cursus kan je dan kiezen wat je het leukste lijkt. Denk bijvoorbeeld aan gitaar, piano basgitaar, drummen, viool.

Het is altijd mogelijk een proefles te volgen. Een proefles is een gratis introductie les van 30 minuten. Een proefles is een goede manier om te kijken welk instrument bij je past. Tijdens een proefles ervaar je hoe een normale les in z’n werk zou gaan. Het maakt niet uit met welk niveau, leeftijd of ervaring je de introductie les instapt. Net als de reguliere lessen wordt de proefles individueel gegeven. Voor een proefles heb je verder niets nodig. De proefles wordt gegeven in de popstudio’s van de PX, waar ook de reguliere lessen worden gegeven. Een proefles wordt gepland met de desbetreffende docent.

Een oriëntatie cursus bestaat uit 5 lessen van 1 uur, en kost €50,- in totaal.
Vervolgcursussen zijn lessen van een half uur, en kosten €16,- per les en €2,50 per maand voor lidmaatschap aan de Muziekfabriek.

Neem voor meer informatie of voor inschrijving contact op met Bianca Vos (bianca@cbwedamvolendam.nl).

Ook interessant…

Het Zomervakantie Programma

Het Zomervakantie Programma

Tijdens de zomervakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...