25 t/m 27 juli: Circus kamp 2023 in Edam

Het circus kamp vorig jaar was zo’n succes. Met kinderen die leerden jongleren, acrobatiek en clownerie terwijl ze nieuwe vrienden maakten. Dus dit jaar hebben we weer een circus kamp! Hou een plekje vrij in de agenda op 25, 26 en 27 juli, van 10:45 tot 15:00. In de Singel in Edam. Wees erbij, 3 dagen vol plezier!

Ons accent ligt op het samen trainen en veel lol hebben. Spelenderwijs kan iedereen met zijn eigen favoriete circus discipline bezig zijn en zich hierin verdiepen. Koorddansen, op een circusbal lopen, jongleren, gooien met flowersticks, eenwieler, acrobatiek, op stelten lopen en nog veel meer. Er valt zoveel te ontdekken bij het circus. Circus heeft voor iedereen een passend plekje. Beginners maar ook gevorderden trainen samen. Iedereen hoort erbij.

Aan het einde van het kamp hebben we weer een prachtige voorstelling voor vrienden en familie, waarin we al onze talenten kunnen laten zien.
Het zijn intensieve maar ontzettend leuke dagen waar de kinderen een hoop vaardigheden leren. Zo creëren zij nieuwe ervaringen, leren ze door te zetten en het belang van teamwork.
Kom jij ook je circustalenten bij ons ontdekken?

Wanneer: 25, 26 en 27 juli 2023 (van 10:45 tot 15:00)
Waar: De Singel, Edam
Voor wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar
Kosten: €42,-
Inschrijven: https://kansrijkedamvolendam.nl/inschrijven/?activityID=1567

Ook interessant…

Het Meivakantie Programma

Het Meivakantie Programma

Tijdens de meivakantie wordt er weer een hoop georganiseerd voor de jeugd in de gemeente Edam-Volendam. Zie...